Covid-19 – Onze gezondheid is prioriteit nr. 1

Gezond en veilig op kantoor, is deze dagen een veelgehoorde eis op de werkvloer. XsolveIT stelde samen met Xerox richtlijnen op voor medewerkers en klanten omtrent hygiënisch verantwoord werken. Het veilig bedienen en reinigen van kantoortoestellen zoals printers en multifunctionals is een van de belangrijke regels. 

Veilig op kantoor werken – een voorbeeld

“We willen onze medewerkers in de allerbeste en allerveiligste kantooromgeving laten werken,” zegt Patrick Van Baelen van XsolveIT. “Er is op onze locaties in Antwerpen, Sint-Niklaas en Diepenbeek voldoende kantoorruimte zodat we op een voldoende afstand van elkaar kunnen werken. We houden uiteraard rekening met de sociale-afstandregels. In deze Covid-19 periode proberen we met zijn allen ook zo weinig mogelijk dingen aan te raken om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden. Onze medewerkers respecteren deze regels in alle rust en vrijheid. Ze beseffen hoe belangrijk ze zijn. ” 

Duidelijk corona-richtlijnen op kantoor

De medewerkers van XsolveIT hebben ook duidelijke richtlijnen meegekregen om zo veilig mogelijk met kantoormateriaal om te gaan.  

Dit zijn enerzijds regels met betrekking tot het reinigen en desinfecteren van de werkplek, inclusief de printers en kopieerapparaten.  

Anderzijds beschikken de toestellen van XsolveIT en Xerox over de mogelijkheid om – op basis van technologie, in casu print management software – de fysieke interactie met de gebruikers zo laag mogelijk te houden. Een veilige en een beveiligde print- en kopieeromgeving:  

100% veilig, 100% controle, 100% handsfree! 

Een overzicht van de regels van XsolveIT over veilig en verantwoord werken op kantoor: 

Beschermings- & reinigingsmateriaal via Webshop

Via de XsolveIT webshop verzamelden we een reeks van producten, gaande van ontsmettende handgel over beschermingssetjes tot desinfectie zuilen.

Graag een vrijblijvend overzicht van ons Covid-19 aanbod ? 

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.